Spartips för pool-pumpar

Att investera i en pool är en investering för välmåendet. Det lyxigt att ha en egen pool att bada i och slippa trängas med andra på badplatser och allmänna badhus. Då en pool inte är gratis kan det vara bra att se över kostnaderna. Det finns pengar att spara, så inte poolen blir en allt för tung kostnad.

Värm poolen med en poolvärmepump!

Att värma poolen med en poolvärmepump är ett mycket effektivt sätt att få ner kostnaden för uppvärmningen av poolen. Vi har helt enkelt ett kallt klimat här i Norden och genom att värma upp poolen, blir den en betydligt mer använd pool. Det går att krypa ner i poolen även om det är mulet och barnen kan bada länga utan att bli blåa om läpparna.

En poolvärmepump utnyttjar gratis energi från värmen i luften. Det krävs en viss mängd energi för att hämta värme ur luften, men poolvärmepumpen kan ge flera gånger så mycket energi som den kräver i ren el. Det är därför ett miljövänligt och ekonomiskt sätt att värma din pool.

Satsa på ett bra överdrag!

Överdrag till poolen finns av lite olika kvalitet. Ett överdrag av god kvalitet, kan mycket väl bli en av dina bästa investeringar till poolen. Ett överdrag håller kvar värmen i poolen. På så vis går det åt mindre energi till uppvärmningen och du sparar pengar.

Handla pooltillbehör online!

Visst utgör själva poolen i sig en stor investering, men alla tillbehör som krävs kan också dra iväg. Genom att handla tillbehör som just en poolvärmepump online, kan du spara pengar och få ner kostnaden. Det blir billigare helt enkelt och du kan göra en stor besparing. En e-butik eller webbshop, kan hålla lägre priser, för samma kvalitet och detta är något som du lätt kan dra nytta utav.

Snåla inte!

Det låter kanske som ett dumt ”spartips”, men faktum är att när det gäller pool, så är det oftast bättre att satsa lite mer pengar på kvalitet. Genom att få hög kvalitet, behöver du inte byta ut apparater och tillbehör lika ofta och du kan dessutom ofta spara energi även under drift. I slutändan blir faktiskt många gånger en lite dyrare apparat billigare i längden, eftersom den håller och levererar bättre.

Tillbehör kan underlätta skötseln!

Klyschan tid är pengar, är till viss del sann. Genom att välja smarta tillbehör kan du spara tid, då underhållet blir lättare. Att satsa lite extra pengar på tillbehör, kan ge dig mer tid att njuta av poolen och göra roliga saker tillsammans med familjen (som att bada i poolen). Detta har också ett stort värde!

Pool pump

Här kan du läsa om olika sorters pool-pumpar, som kan ge sig en fräsch och uppvärmd pool att njuta av under sommaren.