Köpa pool-pump

Funderar du på att köpa en pool-pump? Här kommer några tips och goda råd, så att du kan göra en så bra affär som möjligt.

Var kan jag köpa en poolvärmepump?

Vi rekommenderar naturligtvis att du vänder dig till oss på Polarpumpen. Hos oss hittar du pool-värmepumpar från AquaHeat till mycket förmånliga priser.

Poolvärme hos Polarpumpen

Vad behöver jag?

Det är också viktigt att du noga funderar igenom vad det är du faktiskt behöver. Det är onödigt att över- eller underdimensionera en pool-pump. Exakt kapacitet beror på en rad olika faktorer. Ring gärna oss på 0770-777 600, för att rådgöra om vilken pool-värmepump som passar bäst till just din pool.

Att vara snål lönar sig sällan

Att vara snål när man ska installera en pool, pool-pump eller pool-värmepump lönar sig sällan i längden. Kvalitet kostar helt enkelt lite mer och håller längre. En lite dyrare pool-värmepump kan både hålla längre och generera en större besparing.

Fler spartips för dig med pool

Köp din pool-pump i en e-butik

Genom att köpa din pool-pump på Internet kan du ofta spara flera tusenlappar. Vanligen håller e-butiker lägre priser än traditionella butiker, då de inte behöver betala stora summor för sina dyra butiker. Spara pengar genom att handla online! Här handlar det inte om att vara snål, utan om att vara ekonomisk. Att köpa samma kvalitet, men till ett lägre pris.

Jämför priser

Genom att jämföra priser kan du också få ner priset på din pool-pump. Ofta kan man använda sig av prisjämförelsesajter på Internet. Var dock noga med att inte kompromissa med kvaliteten.

Garanti

Du bör också titta över vilken garanti du får. En längre garanti kan ibland vara värt lite extra, då du får en extra trygghet om att allt verkligen kommer att fungera. Samtidigt är en längre garanti endast en trygghet om även företaget känns som ett tryggt val. Ett stabilt företag innebär garantier som gäller, medan ett nytt företag mycket väl kan gå omkull inom några månader.

Garantin påverkas även av installationen. Om du inte följer krav och rekommendationer i manualen, kan detta påverka huruvida garantin gäller. Om din poolvärmepump havererar, för att du har slarvat under installationen, blir det också du som får stå för omkostnaderna vid en eventuell reparation. Var därför noga med att följa manualen noga under installationen.

Läs mer om installation av poolvärmepump

fötter-pool